Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Εικαστικός διάλογος Ζήνα Διακομή (κεραμική) - Κερασία Ντάτσιου (ζωγραφική)

Την Τρίτη 5 Απριλίου 2011 στις 9:00 το βράδυ στο βιβλιοπωλείο – καφενείο ΧΑΡΤΑ (Σκενδεράνη 16 Α-Β, Βόλος, τηλ: 2421033250) εγκαινιάζεται έκθεση κεραμικής και ζωγραφικής των Ζήνας Διακομή και Κερασίας Ντάτσιου με τίτλο “Εικαστικός Διάλογος”. Διάρκεια έκθεσης ως 23/4/2011.

Κεραμικά γλυπτά “συνομιλούν” με ζωγραφικά έργα σε έναν εικαστικό διάλογο δύο γυναικών καλλιτεχνών που γεννήθηκαν και εργάζονται στο Βόλο.
Η Ζήνα Διακομή είναι απόφοιτος του Τμήματος Κεραμικής του Δ.Ι.Ε.Κ. Βόλου. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο χώρο της κεραμικής με το εργαστήριο ΑΡΧΕΓΟΝΟ για μια δεκαετία. Ανήκει στο εκπαιδευτικό προσωπικό των εικαστικών εργαστηρίων παιδικής δημιουργίας του Καλλιτεχνικού Οργανισμού του Δήμου Βόλου. Έχει πάρει μέρος σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις με τελευταία συμμετοχή στην εικαστική ομάδα “κύβος” στο Παλαιό Τελωνείο του Βόλου.
Η Κερασία Ντάτσιου γεννήθηκε το 1976. Σπούδασε ζωγραφική στην Αθήνα στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και στη Φλωρεντία, απ΄ όπου αποφοίτησε το 2003. Από τότε ζει και εργάζεται στο Βόλο. Έχει πάρει μέρος σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις και είναι μέλος στο σύλλογο εικαστικών Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου