Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Έκθεση των Ελίκας Βλαχάκη, Σοφίας Δαϊσπύρου και Ήρας Βλαχάκη


Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 12 το μεσημέρι εγκαινιάζεται στο βιβλιοπωλείο – καφενείο ΧΑΡΤΑ (Σκενδεράνη 16Α-Β, Βόλος, τηλ: 2421033250) εικαστική έκθεση των Ελίκας Βλαχάκη, Σοφίας Δαϊσπύρου και Ήρας Βλαχάκη. Θα εκτεθούν έργα ζωγραφικής, μεικτής τεχνικής και κατασκευές.
Διάρκεια έκθεσης: 25 Φεβρουαρίου ως 15 Μαρτίου 2012

Η Ελίκα Βλαχάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Σπούδασε Γλυπτική και Διδασκαλία της Τέχνης στην Αγγλία. Ζει στην Αθήνα και στην Αίγινα. Θα παρουσιάσει φωτιστικά από χαρτί και κολάζ.
Η Σοφία Δαϊσπύρου γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική και χαρακτική στο Παρίσι (Ecole Nationale Superieure des Beaux Arts) και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές χαρακτικής στο Λονδίνο (Chelsea School of Art).
Απο το 1992 μέχρι σήμερα διδάσκει εικαστικά σε παιδιά.
Έχει κάνει εικονογραφήσεις σε περιοδικά, μεταξοτυπία σε ύφασμα, κατασκευές από ξύλο και χαρτί και συνεργάζεται με το Μουσείο Μπενάκη για την δημιουργία αντικειμένων, εμπνευσμένων από τις συλλογές του. Έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις. Θα εκθέσει έργα σε χαρτί με κάρβουνο και ξηρά παστέλ, σινική μελάνη και τέμπερα.
Η Ήρα Βλαχάκη γεννήθηκε το 1984. Σπούδασε στην Σχολή Καλών Τεχνών στο Παρίσι (Ecole Nationale Superieure des Beaux Arts). Ζεί και εργάζεται στην Αθήνα. Θα παρουσιάσει έργα μεικτής τεχνικής σε χαρτί (τυπώματα με τυπογραφικό μελάνι, τέμπερα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου