Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Παρουσίαση του βιβλίου του Άγγελου Αλαμανιώτη "Το Μυστήριο του Παγασητικού"

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Μαγνησίας & η ομάδα ΘΑΛΗΣ+ΦΙΛΟΙ παρουσιάζουν την Πέμπτη
23 Ιανουαρίου στις 8.30 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο «ΧΑΡΤΑ» (Σκενδεράνη 16β, Βόλος, τηλ: 2421033250), το βιβλίο του συμπολίτη μας Άγγελου Αλαμανιώτη « Το Μυστήριο του Παγασητικού», Εκδόσεις Λέμβος.
Τί μπορεί να ενώνει τις ζωές ενός επιτυχημένου αξιωματικού της αστυνομίας και ενός πασίγνωστου δημοσιογράφου; Ίσως τίποτα, ίσως πολλά. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές οι δύο ήρωες της ιστορίας εθελοτυφλούν εμπρός στο δέλεαρ της αντιμετώπισης του ίδιου τους του εαυτού, πιθανολογώντας σε μία αυθόρμητη λύση, που την αφήνουν στα αχαλίνωτα τερτίπια της μοίρας. Μια οπτασία από το παρελθόν, μια σκιά κυβερνά τα κοινά τους όνειρα. Και κάπου εκεί, στην πιο κρίσιμη στιγμή της ολέθριας μάχης της καρδιάς και του νου, έρχεται η ψυχρή λογική της ζωής να επιβάλει την τάξη της. Μια λογική που άλλοι την αποδέχονται και άλλοι την αρνούνται πεισματικά.
Ο Άγγελος Αλαμανιώτης γεννήθηκε στον Βόλο το

1984. Φοίτησε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από το οποίο απέκτησε το πρώτο του πτυχίο. Συνέχισε στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του ίδιου Πανεπιστημίου από το οποίο πήρε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα. Επέστρεψε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, για τη διδακτορική του διατριβή, με κύριο αντικείμενο ενασχόλησης την ανάπτυξη των θεσμών και των πόλεων. Έχει παρουσιάσει εργασίες του σε αρκετά ελληνικά συνέδρια. Παράλληλα σπούδασε με υποτροφία στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, αποκτώντας πτυχίο δημοσιογραφίας. Το "Μυστήριο του Παγασητικού" αποτελεί την πρώτη του συγγραφική προσπάθεια. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου